Росіяни вже брешуть, що у харківському готелі знищені «натівські наймити»

Фото: Харків Times

Як відомо, російська пропаганда винахідливістю не відрізняється, «птиці говоруна» з неї також не вийде – бо ані розуму, ані кмітливості. Сьогодні на російських «інформаційних» ресурсах з’явилося повідомлення, ніби вчора у Харкові «унічтожен отель с натовскими найомніками і офіцерамі ВСУ».

Про це Харків Times дізнався з моніторингу ворожих змі.

Мабуть, ця «інформація» розрахована виключно на «внутрішнє споживання», бо свідками нічної ракетної атаки на невеличкий затишний «Парк-готель» були серед інших і кореспонденти іноземних видань, які чітко засвідчують повну відсутність будь-яких військовий і в самому готелі, й навкруг нього.

«Я відчув страшний вибух, слідом ще один, полетіло скло. Уламками скла мені  пошкодило руку. І я одразу вибіг на вулицію. Дуже злякався за свою колегу, вона була в сусідньому номері. Це зухвала атака на звичайний готель, ми завжди там зупинялися під час відряджень, це майже середмістя, і ми не очікували, що росіяни можуть вдарить по ньому. Жодних військових там не було», – розповів слідчим Нацполіції Харкова кореспондент турецького інформагентства Anadolu Agency, який отримав поранення руки під час удару.

Як повідомляв Харків Times, з точки зору начальника ГУ Нацполіції Харківщини Володимира Тимошка, удар по готелю був нанесений саме тому, що там зазвичай зупинялися іноземні журналісти.

Після ракетного удару 30 грудня по порожньому готелю Kharkiv Palace на площі Свободи в Харкові російські змі із притаманними їм «розумом та чесністю» заявили, що у Харкові їхні ракети та «шахеди» вразили «центри прийняття рішень», де перебували представники ГУР МО України та ЗСУ.